Mysis

Idag var jag o älsk i Sollentuna och köpte dricka tills nyår och sånt. Sen åkte vi hem till mig igen och åt en mumsig middag med min syster. Båda somnade efter maten och sov i två timmar, sen fick jag skjuts in till stan för att träffa Em. Vi drog till N´seebar och tog en drink. Lite nostalgi från jensen sådär ;) Ska nog gå o lägga mig strax har varit väldigt trött de senaste dagarna.

Om mindre än en vecka åker jag till London!


Haha söt!
En bild från när jag o Em var på marsipanbåten häromdagen


...o så lilla jag!
Tog den sista bilden från Emilie för jag såg ut som en köttbulle på mina bilder haha!


Trött tjej

 

Juldagen var helt galen och jätterolig! Har väl mått sådär efteråt! Idag var jag så trött att jag inte fattade vart sl-kortet skulle placeras för att komma förbi spärren. Hur trött är man inte då? haha Siri ba: Men vad gööör du? XD

Nu har jag iaf reserverat biobiljetter till mig och älskling imorgon kväll. Vi ska se den nya Harry Potter filmen :)


Julafton

 


Dan före dopparedan

Det blir ett sent inlägg.
Idag var jag och syster inne och julhandlade i stan. Är väl typ helt klar med alla presenter nu så det är skönt. Kände att jag drog mitt visakort lite väl mycket bara, så får titta på mitt saldo i morgon, ångest? Jag köpte även ett sl-kort som jag klarat mig så fint utan i flera månader. Prisa för studentrabatt!

Måste gå och lägga mig nu. I morgon ska jag på julbord med Johans familj :)

Åh längtar till våren nu nu nu!




snökaos

Sitter och väntar på att klockan ska bli 18.00 så vi kan ta flyget hem till Sthlm. Äntligen jullov hörrni!

Idag hade vi seminarium i pedagogik för övrigt. Sjukt slapp dag eftersom vi bara var 3 stycken som dök upp. Dessutom hade vi bara ett kapitel tillsammans, så det blev inte så mycket att diskutera direkt. Vår lärare är så rolig och jag har verkligen så svårt att hålla mig för skratt. Man sitter där och nickar till det han säger, men egentligen vill man bara brista ut i garv. Smart är han dock, men det är hans kommentarer mellan meningarna som är så roliga.


Vi hörs i Stockholm och håll tummarna på att flyget inte blir inställt i ovädret.
Vi har snö upp till midjan här i norr, helt sjukt!

Shoe me

Ska beställa någon dag när man har råd, ååhh! :D

Kaffe

Kom att tänka på en sak när jag läste Alex Schulmans nya blogg idag. Han skrev om att han ofta glömmer kaffekokaren på och att hans fru brukar blir upprörd över det. Varför tror så många att det ska börja brinna eller sluta i en katastrof om man lämnar den på? Jag gör det hela tiden här hemma, ibland har man väl råkat haft den på hela natten med kaffe i. Men inte har det brunnit för det.

Det jag tänkte säga vara att det var en tjej jag jobbade med i somras som blev hysterisk när jag inte stängde av den när jag tog en kopp och gick på rast. Jag lämnade den inte ens obevakad. Dessutom kan jag ju faktiskt stänga av den när jag kommer tillbaka från rasten om jag kanske vill ha en till kopp? Hon blev iaf hysterisk och skulle alltid rätta mig om jag "glömde". Smått irriterande faktiskt. Visserligen ska man nog inte lämna den på i flera dagar, men den klarar ju sig några timmar liksom :P Kanske tyckte att den grejen var irriterande för att hon väldigt ofta skulle säga till mig vad jag skulle göra, även om jag redan visste det. Hatar man inte sånt eller? :P

Ska vara busig och titta på the big bang theory nu!



Blizzard

Hade en ganska kort lektion idag, men det var ett helvete att ta sig till skolan kan jag säga. Att cykla i snöstorm rekommenderar jag inte!.. Snigelfart blandat med att man får ett helt berg av snö i ansiktet, som resulterar i mascara som rinner och slutar med att man ser helt för täääskig ut! ELÄNDE var det :P

Roligaste med dagens lektion:
Jag la märke till att vår lärare (som låter som Magnus Härenstam i fem myror är fler än fyra elefanter) drar ut tungan som en ödla när han pratar. TAAAACK Sanneeeeeee kunde nästan inte hålla mig för skratt haha

Sen är det också alltid roligt vad alla studenter har skrivit på bänkarna under åren. Idag hittade jag en knapp som sa "föreläsare explodera" haha jag dog litegrann!

Ikväll blir jag ensam hemma.. Känns inte så roligt, men tydligen ska min kamera komma ikväll så jag är beredd att få roa mig lite med den om jag får tråkigt.


Bild från tjejmiddagen i tisdags.

Birthday girl

Hej mina fina :)
Igår fyllde jag år, wohoo. Så nu är man 21 vintrar gammal!
Jag hade iaf en supermysig och lyxig födelsedag med pannkakor till frukost och mina favoriträtter sushi och chicken tikka butter masala till lunch respektive middag. Självklart hade jag sällskap med min finaste pojkvän som var supergullig och fixade allt åt mig! Blev också jätteglad att så många grattade mig igår så tack för det! ♥

Fick bland annat pengar av min familj och denna söta byxdress från J, samt en digitalkamera som ska anlända när som helst.


21

Imorgon är det tjejmiddag som gäller.
Jag ska nog ha på mig min byxdress som jag köpte på H&M för några veckor sen. 

Jag o några till från klassen ska dit tidigare och fixa lokalen, samt laga mat innan resterande kommer kl 18.
Vi slängde även ihop ett musikquizz i lördags dessutom, så vi har lite roliga aktiviteter under kvällen.

Det kommer bli en dunderkväll! ♥
Sen kl 00.00 så fyller jag år waah :D

Puss

Trasigt som måste ersättas

Vårt duschmunstycke till duschen är trasigt så nu måste vi duscha med slangen bara. Vi får köpa en ny när vi är i sthlm eller något. Vi har kikat lite på denna nedanför eftersom vi duschar tillsammans ganska ofta, men vi får se :)

599 kr på Clas Olsson


Hittade denna från Jula också

Jullov

Från och med nu! :D
Snart åtminstone... Har kanske 2 eller 3 föreläsningar kvar, men ingen tenta förrän slutet på Januari. Är sjukt laddad. Tentan idag gick bra tror jag. En aning kluriga och dåligt gjorda frågor, men ett VG skulle man kunna knapra ihop. Men isf precis på poängen :P

Håller på att sälja min ipod nano på blocket för övrigt. Behöver cash så det skriker om det och dessutom använder jag den aldrig, så jag hoppas att få den såld snarast.

På tisdag ska vi ha tjejmiddag med alla tjejer i klassen. Vi kommer bli så jävla många asså haha 37 personer!!! Men det blir fantastiskt. Då får man en chans att prata med de man inte pratat så mycket med under det här halvåret. Inte så lätt när man är typ 64 pers i en klass :P Tycker att jag fortfarande ser nya ansikten varje dag haha :P

Någon gång från oscarsgalan :P

London

 

Såhär ser vårt hotell ut i London :)

Vi bor jättecentralt med nära tunnelbana och affärer ♥


Soup

Vi lagade en supergod broccolisoppa igår som vi åt med baguetter. På kvällen fick jag såklart för mig att vi skulle baka en rulltårta och den blev inte riktigt som vi hade tänkt oss :P J tycker inte om att baka så nu vill han inte baka på 6 månader haha lite otur att jag fyller år snart då ;)



Together

Bokade flygresa hem idag.

Det fick bli måndagen den 20e :)


..Nu ska jag fortsätta plugga


Bulle blir mitt nya ord

Haft världens migrän hela kvällen. Vet inte vad som händer med mig och min kropp nuförtiden. Läste lite om att man kunde få det för att man är stressad eller mår dåligt över något. Vet inte vad jag känner, känner mig tom på något sätt. Vill gå tillbaka och vara glada, spralliga Maria. Tycker mest nu bara att livet passerar utan att något kul och spontant sker. Jag var alltid spontan förut, never a banger liksom vad hände med det?...
Har för övrigt en serie till er som ni måste se. Big bang theory och den äger bulle förstår ni! ♥ Sen kan jag även rekommendera Eureka som också är världsbäst!

Nu ska jag göra banankaka av den här migränen och gå o sova!

Pusssis

Sp

J har fixat sims 3 till mig, nostalgi?  :) Vi har suttit några timmar nu och skapat våra egna simmar. Haha Sigurd klockan är redan halv 5? Tur att man är ledig i morgon.

Idag hade vi för övrigt seminarium i socialpsykologin om en film som heter Jonestown. Vi pratade bland annat om faktorer som påverkar grupper och grupptänk, vad som påverkade templets medlemmar till deras beteenden och varför Jim Jones hade ett så stort inflytande på medlemmarna. Jag hade sett filmen förut så hade en liten fördel. Nu är det bara en vecka kvar till provet så jag måste plugga massor. Har dock noll motivation till att plugga nuförtiden så behöver lite pepp.
Juste fick reda på mitt omprov som jag skrev förrförra veckan. Fick VG, så jävla najs o jag blev så glad ^^

Imorgon ska vi boka flyg hem btw. Det blir antingen 20e eller 21a :)
Wiiie och i Januari ska jag och syster till London ♥

bild från sittningen i helgen

RSS 2.0