sweet attitudes

Kommer inte ha tid att blogga så mycket. Vi håller på att läsa socialpsykologi i skolan, en bok på 600 sidor och som dessutom är in english o det tar sjukt mkt längre tid att anteckna!! Hjäälp...:P Har ungefär 7 kapitel kvar att läsa av 14 så hoppas man hinner med allt. På lördag är det ju sittning och jag måste fixa outfit också!
Vi hörs typ till julen eller något haha :P
.. Ne skojja

Ta del av min ena önskelista.
Idag är det 1 månad kvar till julafton och ännu mindre till min födelsedag wooopii ♥

Lanvin ♥ H&M

LANVIN FOR H&M
LANVIN FOR H&M
LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Everything

Vi hade som sagt musikquizz med några från klassen ikväll och vår lilla grupp på 4 vann över alla andra haha fett eller vad? :) Som pris fick vi en stor kanna öl att dela på, så det var ju inte helt fel! ♥ Jag och T cyklade hem efter quizzet, jag behövde åka hem och plugga litegrann så nu känns det mesta färskt i minnet och hoppas verkligen att jag klarar av denna FFR-tentan!!!

Wish me good luck imorgon :)

See ya!
Gooosh vill ha hennes väska...

Rolig info



http:///aftonbladet.se

Epp

Ska iväg strax på Epp med några i klassen. Det lär bli kul, har inte riktigt varit med på saker de senaste veckorna förutom tema och tentafesterna :P Vilket påminner mig ännu en gång vad jag ska klä ut mig till nästa helg? Jag vill vara Xena the warprincess, men det verkar inte finnas några dräkter. Lara croft har jag ju redan varit en gång innan på en studentskiva plus mina rekvisita är hemma i sthlm, skit! :P Kanske kan be dem skicka med posten? Min sista utväg är typ nunna haha :P



Bastu

Har precis kommit hem från en bastukväll med Olga och Anna. Riktigt härligt att basta faktiskt, har inte gjort det på evigheter. Vi gjorde även ansiktsmask i slutet haha så det såg lite roligt ut :P Man kände verkligen hur ovant det var, höll på att bli svimfärdig som vanligt för att det var så varmt. När jag var yngre kunde jag sitta nästan en hel timme utan problem.

Nästa gång ska vi ta med oss iskall dricka!




Oldie


Ser ut som jag gråtit på denna bild, men det har jag nog inte :)
Hittade den iaf i gamla mappar från nyår. Det var precis när jag hade fått min systemkamera av älskling så höll på att testa massa inställningar :)

Tips

Brukar ha väldigt svårt att hitta byxor på H&M, men dessa satt grymt bra på mig och jag har använt dessa ovan hela veckan nu :)

I alla fall...de är ribbade där bak, men känns ändå mer som ett par byxor än leggings.

Har dessutom bortsett från att ha tvättat suttit och pluggat lite grann nu inför min omtentish på lördag. Jag vet att jag kan de stora dragen, vet att jag kunde det mesta på förra tentan också, men det svåra är att få ned alla punkter i ren text så jag ska väl försöka skriva ihop något under veckan så det blir mer sammanhängande. Ska väl återgå till pluggandet nu kanske haha

Köket agerar tvättställ

Jo precis man kan använda köket till andra saker också, inte bara till att laga mat :)

Good vs evil

Värdelös föreläsning idag! Allt gick in i ena örat och ut i det andra, men det gjorde inget för läraren gav oss en del skratt ändå :)


Idag betalade jag in pengar till sittningen vi ska ha den 27e. Temat är Gott vs Ont så man kan vara allt från en ängel till en superhjälte till hitler osv. Ska klura på vad jag ska vara. Jokern är ganska coolt, men tror inte att jag skulle kunna bli så lik honom :P

Bangs

Detta har jag klurat på fram och tillbaka i flera månader nu, men nästa månad ska jag skaffa lugg igen. Jag trivdes ju faktiskt väldigt bra i det, även om det hade sina nackdelar. Plus mitt hår växer så fort så om jag nu ändrar mig får jag stå ut i några månader.

Tips: Don't buy



Påminn mig om att jag aldrig ska köpa true match foundation igen! Tror jag har gjort samma misstag 2 gånger nu :P Skitdålig! Varför säger alla att den är bra? Man blir kakig i hela facet :(
Nej jag tänker köra på de lite dyrare sorterna nu. Tillbaka till lancôme ♥





I'm back

Det känns helt rätt att starta en ny blogg igen efter att ha haft min andra i nästan 3 år. Kände att det var dags att byta av flera anledningar. Dels för att jag inte kunde skriva vad som helst utan att vissa skulle bli sura av någon konstig anledning och även för att jag hade noll inspiration.

Detta ska förhoppningsvis ändras på såklart i och med att denna nya fräscha blogg har uppkommit. Låt mig nu också bli ännu bättre på att uppdatera! ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0