namnsdag

Hej!
Idag har jag skrivit hemtenta på 7 timmar. Man kände verkligen på slutet hur seg i huvudet man var. Det verkade inte vara så svårt, men jag fastnade på en fråga aslänge så det var lite irriterande. Tur att man kan ordblajja lite!

Ska snart iväg och äta middag med några tjejer i klassen. Grattis till mig på namnsdagen förresten! ♥



Nytt

 

Ny klänning!

 

Gjorde om en ful gammal klänning till en kjol :)

 

 


Todays

Såhär slarvig såg jag ut idag.

Det var meningen att jag och O skulle plugga i stan, men vi tyckte inte att det var så roligt så vi gick runt i affärer istället :)


XS

Hade tänkt att gå på stan idag, men nu orkade jag inte. Lär inte hitta något kul ändå så nu väntar jag istället på att mamma och pappa ska komma hem och min brorsa + familj :) Ha en trevlig söndag!


Insp.

Source unknown


Time to go back

Sa nyligen hejdå till vännerna som var här på tacokväll, det var så mysigt! Jag har haft en så himlans bra helg verkligen :) I fredags träffade jag Michelle och tog en lunch i söderhallarna. Det var så länge sen vi sågs så det var jättekul, men förhoppningsvis kan hon komma upp till Ume i vår! ♥ Hade en dundermiddag hos Linda igår och en dunderkväll idag hos mig :) Jag är såååå nöjd!

Imorgon kväll åker jag hem igen, har saknat min älskling! 


 


Saturday

Vill gå på stan idag, men känner ingen ork. Mådde illa imorse också, första gången jag känner sådär efter en fylla! Jag hade iaf jättetrevligt igår och det var så kul att ha alla vänner där på samma gång. Tiden gick så himla fort och helt plötligt var det tid att åka hemåt. Sånt är alltid tråkigt, men det var skönt att komma hem och lägga sig i sängen. Jag var helt slut och däckade på några minuter.

Blev också jätteglad över att L, M och S kommer upp till Ume den 18e mars! Längtar jättemycket ♥


6.00

Har varit vaken hela natten. Kände att det var så onödigt att gå och lägga sig när man måste upp kl 6 för att gå till skolan. Idag flyger jag hemåt dessutom. Kommer däcka tidigt ikväll så jag vänder tillbaka på dygnet. 

Fick även hem mina skor jag beställde. De beiga gick inte alls att gå i. Förstår inte hur modeller gör? Vi långa människor har ju så mycket längre ner till marken också. Kan lätt stå och posa i dem men det skulle inte se vackert ut om jag gick på stan i dem. Tar med de till Sthlm och hoppas på en bra deal av någon? Eller om jag alt lämnar tillbaka. Platåskorna är däremot för underbara! Skulle kunna sova i dem. Sjukt bekväma!

See you in the capital ♥
Love M

Snedlugg

ceriserosa byxor, Ja tack!


shoes

Råkade köpa skor på Nelly i torsdags. Får se om jag ångrar mig och vill lämna tillbaka dem. Det är ju trots allt 13 cmare! Jag är allt annat än van, men något tillfälle ska jag kunna hitta.


12 feb

Igår satt vi några klasskompisar o drack öl och spela spel. Jag gjorde bort mig såklart haha 

Anywho.. Vi gick på Epp (efterpluggpuben) och vann musikquizzet igen så vi fick en kanna öl gratis. Inte fel! Idag har jag varit på stan med M och handlat lite saker. Jag fönstershoppade mest iofs, men det var mys :P Hörde att det var världens snöstorm i Sthlm? Haha ha.. :D Men nästa helg får det banne mig vara fint!

tummen ner

Köpte en foundation från lancôme för några veckor sedan, Måste säga att jag blev riktigt besviken! Man blir torr i hela ansiktet. Som typ alla foundation blir! Den fungerar säkert jättebra för vissa, men för mig gick den inte hem. Tråkigt när man lägger ner så mycket pengar på smink så fungerar den inte som man vill. Ska ge den några försök till och kanske köpa en bra primer. Resultatet kanske blir annorlunda då? 


Update: Fick en tester på smashbox primer av en klasskompis igår. Den gjorde susen! Synd bara att den kostar 400 kr, så får se hur jag gör! :(



Tävling

Jag är med och tävlar om ett smycke från lolux
Tävla hos Dollyblond ni med!

Summer Abroad

Tycker inte om att vakna såhär sent. Hela dagen går bort känns det som :P

Ska cykla iväg vid 4 och gå på ett litet informationsmöte om summer abroad. Vi har nämligen möjlighet att praktisera utomlands denna sommar om man vill. Det verkar ändå vara väldigt roliga länder så som Kina, Sydamerika osv. Jag kommer säkert inte göra detta eftersom jag har planer på att jobba i Sthlm, men kul att få lite information om det iaf. 

Lite skor jag vill ha! ^^

Conscious collection

Vet att alla bloggar om denna kollektion, men måste ha dessa plagg när de kommer ut :)

Wiie

Hade kommit på värsta bra idén till sittningen på lördag, men självklart får man reda på att en annan i klassen ska vara utklädd till det haha så nu får jag tänka om ännu en gång :(

Imorgon är det fest aswell så måste till systemet tidigt. Fan jag vaknade kl 14.00 idag! Hur ska det gå? Aja får tvinga mig i sängs snart :P 

Gammal cambild från i somras



RSS 2.0