Långis

Va på fest igår med O. Vi träffade typ världens längsta kille från Italien :) Vi tog en fanbild bara för att vi var så fascinerade. Har aldrig behövt sträcka upp mitt huvud så långt när jag pratar med någon så det var kul :) tydligen är han en känd basketbollspelare i Italien. hehe


cucumber

Har haft en riktig ta-hand-om-mig-själv-kväll idag. Rakade av min skog på benen. Fasiken hur många veckor lät jag dem vara? Har även målat naglarna i en supercool färg, haft ansiktsmask och smort in hela kroppen. Imorgon ska jag också sola för första gången på många många månader. HEJ TOMAT säger jag bara! Jag har fortfarande inga idéer om vår sittning nästa helg.. Jag kommer få ha peruk oavsett vad.. Eftersom det finns inga skandaler om brunetter? Ehm...konstigt :)


Går fortfarande och drömmer om en lugg...



f*c* it or leave it?




Nelly



Vill-ha-begär!
Min längd säger dock emot :(
Jag blir hela 193 cm lång i dessa, haha jisses!
Kan man köpa dem bara för att titta på dem då? :P

white light moment

Ska snart iväg till O och basta, det har blivit lite våran grej.

Men först blir det mat. Idag äter vi potatis och purjolöksoppa!

 

Puss


just the way you are

 

Va på stan idag och handlade lite på rean ♥

Hur duktig var inte jag då som inte köpte något svart?! :)

Vit transparent skjorta och en T-shirt: Monki

Mockashorts, byxor, hårspännen: Bikbok

Lancôme teint miracle och en dagcreme från lumene

Hittade ett par skor också liknande acne pistol skorna, men de fanns bara i mörkbrun kvar!

Måste fundera lite.. Det blir ju faktiskt vår snart så då kommer jag inte använda dem :P

 

 


Spring

 

 

 

Detta vill jag ha på mig i vår!


who's that chick

Byrån och matbordet anlände i måndags! Glad är jag som fått mer plats till mina kläder :) Nu sitter jag här och funderar om man ska åka hem till Sthlm den 18e februari? Bästa L fyller år, så det vill man ju inte missa! Jag har lite tid på mig att fundera iaf. Har ändå lärt mig den senaste veckan att man kan klara sig på ytterst lite, så jag är inte skeptisk!

Förresten så har jag inga lektioner förrän på onsdag nästa vecka. Funderar lite på vad man ska göra utöver att skriva hemtentan...

..Shopping! Det är skumt att man aldrig tröttnar på det. När jag var i London sa jag "ingen mer shopping nu på några månader" Haha sen sitter man här och spanar in Elin klings kollektion och diverse sidor och drömmer sig bort. Börjar smått störa mig på vintern nu faktiskt. Mest för att det inte går att klä sig så som man vill och måste hela tiden tänka, kommer jag frysa i det här? Ge mig vår, jag älskar våren!



Bild: Bohemian luxury

Check it out

Vår lägenhet har blivit så jäkla grym förresten, så måste visa lite hur det är inrett senare när vi har städat :P Kom hem från Stockholm med ett leende med andra ord. Johan hade gjort allt jättemysigt och fint. Till och med köpt gardiner som vi varit utan i ett år. Han är verkligen bäst, min älskling! ♥ Nu väntar vi bara på byrån och matbordet som ska komma på måndag, sen börjar lägenheten bli najs!







Nytt från London

Inte världens bästa bilder, men har inte haft ork att fota

love grenade

Sitter här och äter frukost. Vaniljyogurt med päronsmak, ush det var inge gott!! Det är tacken för att man vågar testa något nytt liksom. Johan får nog äta upp resten :)

Idag börjar jag kl 15. Lite segt men ska nog plugga lite. Fick äntligen tag i min kursbok igår, och det var på håret! Har helgen på mig att läsa 50 sidor ungefär och skriva ett manus på 3 sidor. Det klarar jag!

Idag skulle vi ha fått möblerna från Ikea, men de levererar tydligen inte på fredagar i vårt område, dem jävlarna! Haha ne men jag får vänta tills på måndag :)



Girl you are amazing just the way you are

Sitter hemma i Ume nu och går igenom massa bilder från förr. Älskar att titta på gamla bilder, man blir så glad!

Har suttit och pluggat lite ikväll också, men det finns så mycket annat roligt som kommer i vägen. Måste börja skärpa mig nu med plugget. Jag pluggar knappt något alls :P Har inte ens köpt böcker till den här kursen än och den avslutas nästa vecka.

London var för övrigt underbart och jag vill definitivt tillbaka dit snart igen! Fick hem underbara klänningar, mönstrade strumpbyxor i alla olika former, jeans, tröjor osv. Ska visa någon dag!

 

 


London calling

Hej på er!

Jag hade en supertrevlig kväll igår med mina fina :)
Idag har jag och syrrän varit inne och växlat pengar till brittiska pund. Så imorgon när vi kommer fram ska det shoppas! Vi åker tidigt imorgon bitti så vi måste upp kl 03.00 inatt eftersom vårt plan går från skavsta = aplångt!

Allt höll på att gå åt skogen också idag. Pappas bil gick sönder.. eller det gick inte att backa med den iaf. Så han var förbannad och sa att vi skulle ta flygbussen. Asså... Nej, det gick vi ju självklart inte med på haha så några timmar senare gick det att backa med bilen ändå, så nu kan vi åka igen som planerat :D Pjuuh!


Vet inte riktigt vad jag ska shoppa i London ännu men har lite saker jag ska hålla utkik efter.
1. Pälsmössa eller en svart mössa
2. Jeans (om det finns några bra)
3. Skor
4. Klänningar






Mysimys

Ska strax möta upp L och M och S.

På onsdag åker jag till London i 2 dagar. Det blir shopping och lite sightseeing. Vi kommer inte hinna med så mycket mer egentligen, så jag är mest ute efter att hitta billiga plagg! J åkte tillbaka till Umeå idag också med sin familj. Kommer sakna honom jättemycket även om det bara blir 5 dagar vi är borta från varandra :P

Ska ta massa bilder i London iaf :D
Puss bre!

 

Har på mig en ny kavaj, skinnleggings och lösögonfransar som jag fick av Emilie i födelsedagspresent.
De satt jättebra på! Tack så mycket ♥


Mitt 2010

Årets plats: Jag började mitt år med att flytta upp till Umeå, så det känns inte mer än rätt att ta umeå som årets plats :)

Årets prestation: Tog mig i kragen och började plugga. Även om jag inte var något vidare taggad inför det.

Årets bästa köp: Mina uggs haha! Bekvämare skor får man leta efter :)

Årets mest oväntade:  Att en barndomskompis blev gravid

Årets ångest: Pengar :P 

Årets person: Johan ♥

Årets grej: Hallå! jag flyttade till Umeå :)

Årets musik: Robyn

Årets sommarkväll: Lätt midsommarhelgen på Öland. Vi hade kanonväder och jag var med underbara vänner! 

Årets upptäckt: Att jag inte alls är lika lat som när jag bodde hemma och att mat är typ det bästa som finns haha:D

Årets roliga: Jag och Johan testade på många olika maträtter som blev fantastiskt lyckade

Årets mysigaste: Våra mysiga hemmakvällar med massage och alla serier vi tittade på.

Årets mest påfrestande: Inneboende i 2 månader, i vår lilla etta... haha!! Det var jobbigare än vad jag trodde faktiskt att bo med 2 killar :P
finbesök i Ume

RSS 2.0